Blog

Rouveen 2023

Verzoekjes en aanvragen

Bij DPA-Holland ontvangen we regelmatig verzoekjes voor onze indrukwekkende vloot van ongeveer 300 voertuigen, variërend van fietsen tot tanks. Onze leden koesteren deze voertuigen als privébezit, wat betekent dat we hier als vereniging niet altijd direct over kunnen beschikken.

DPA-Holland is voornamelijk actief in Midden- en Noord-Nederland, waar onze leden hun thuisbasis hebben. Hier organiseren we dan ook graag onze evenementen. Het is niet altijd een kwestie van voorkeur, maar eerder uit praktische overwegingen in verband met de te rijden afstanden.

Helaas delen we verzoeken voor dorpsfeesten, braderieën, openingen, etc., niet centraal met onze leden, gezien de beperkte animo, grote afstanden en hoge kosten. Voor deze aanvragen verwijzen we u graag naar ons platform Generaaltjes.nl. Hier kunt u een gratis account aanmaken en in contact komen met enthousiaste hobbyisten met legervoertuigen uit heel Europa. Denk bij uw aanvraag goed na over de te dekken kosten en verduidelijk de inhoud van de dag. Hoe gedetailleerder de informatie, hoe groter de kans op reacties.

Voor verzoeken tot deelname aan evenementen met een thema dat past binnen het “militaire beeld” staan onze bestuursleden klaar om uw aanvraag te ontvangen.

Dank voor uw begrip en interesse in DPA-Holland.nl. We kijken uit naar mogelijke samenwerkingen en spannende evenementen!

Met vriendelijke groet,

Rob van der Meer
voorzitter@DPA-Holland.nl